Investering

  • 90 euro (vrijgesteld van BTW) voor een psychologische sessie van 50 minuten.
  • 90 euro (exclusief BTW) voor een coaching sessie van 50 minuten.
  • 120 euro (exclusief BTW) voor een sessie vergoed vanuit de werkgever

Na elke sessie ontvang je een factuur die je mag voldoen vòòr de volgende sessie.

Tijdig afzeggen afspraak

Ik streef ernaar mijn wachtlijst zo kort mogelijk te houden en iedereen zo snel mogelijk een plek in mijn agenda te bieden. Wanneer je een afspraak wil afzeggen of verzetten, mail of bel me dan minimaal 48 uur van tevoren. Wanneer dit minder dan 48 uur is, en ik iemand anders misschien heb moeten teleurstellen, ontvang je van mij een factuur voor die gemiste sessie.

Onafhankelijk van zorgverzekeraars

Ik werk onafhankelijk van zorgverzekeraars, dat wil zeggen dat jij zelf (of je werkgever) betaalt voor de behandeling en dat de regie over de behandeling blijft waar het hoort. In de kamer, bij mij en bij jou.

Waarom is dit belangrijk?

Wij kunnen geheel vrij van de zorgverzekeraar met elkaar beslissen wat de beste zorg is voor jou. Zonder tussenkomst van verzekeraars heb je meer vrijheid om je eigen psycholoog en behandeling te kiezen. De meeste zorgverzekeraars werken voornamelijk met door hen gecontracteerde psychologen (misschien dus niet diegene bij wie jij je goed voelt) en de behandeling wordt voor een groot deel bepaald door de zorgverzekeraar.

Geen wachttijd

Tot slot, bij mij heb je geen lange wachttijd en geen verwijzing nodig van de huisarts. Je ben niet gebonden aan een beperkt aantal gesprekken, hetgeen bij behandelingen via zorgverzekeraars wel het geval is. We hebben gesprekken totdat je zelf het gevoel hebt dat het beter gaat.

Een behandeltraject aangaan vraagt inzet. Maar het is uiteindelijk een waardevolle investering in jezelf, om gelukkiger en meer ontspannen door het leven te gaan.