Investering

Sophia praktijk biedt psychologische begeleiding en coaching aan particulieren, zzp’ers en werknemers. Een sessie duurt 60 minuten. De begeleiding is vrijgesteld van BTW. Coaching is ook interessant voor zzp’ers en ondernemers omdat deze kosten mogelijk aftrekbaar zijn (informeer bij de Belastingdienst).

Investering voor begeleiding:

  • 115 euro voor psychologische begeleiding of coaching
  • neem contact op bij vergoeding door werkgever

Na afloop van elke sessie ontvang je een factuur per email. Daarna volgt een betaallink per sms waarmee je de betaling kunt voldoen.

Tijdig afzeggen afspraak

Ik streef ernaar iedereen zo snel mogelijk een plek in mijn agenda te bieden. Wanneer je een afspraak wil afzeggen of verzetten, mail, sms of bel me dan minimaal 48 uur van tevoren. Wanneer dit minder dan 48 uur is, ben ik genoodzaakt de gemiste sessie in rekening te brengen.

Investeer in jezelf

Binnen de praktijk is geen vergoeding mogelijk via de zorgverzekering. Het aangaan van coaching of psychologische begeleiding is een investering in jezelf; je hebt er de rest van je leven profijt van!  

NB: Coaching wordt niet vergoed door verzekeraars en de wetgeving voor vergoeding van psychologische zorg verandert continu. Momenteel wordt psychologische begeleiding vanuit de basisverzekering enkel vergoed voor bepaalde diagnoses binnen de basis GGZ. Dit is zeer beperkt; werkgerelateerde problematiek, spanningsklachten, begeleiding bij rouwproblematiek, relatieproblematiek en aanpassingsstoornissen zijn bijvoorbeeld uitgesloten van vergoeding. Bovendien wordt bij vergoede zorg (tevens vanuit de aanvullende verzekering) eerst het eigen risico aangesproken. 

Geen wachtlijst

Sophia praktijk heeft geen wachtlijst en je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts. Je bent niet gebonden aan een beperkt aantal gesprekken. We hebben gesprekken totdat je zelf het gevoel hebt dat het beter gaat.

Een persoonlijke benadering en toewijding 

Ik bied een persoonlijke benadering en toewijding bij de coaching en psychologische begeleiding. Een coaching traject of psychologisch begeleidingstraject aangaan vraagt ook inzet van jou. Het is uiteindelijk een waardevolle investering in jezelf, om een rijk en zinvol leven te ervaren en te zijn wie je bent.