Werkwijze

Intake

Na je aanmelding ben je van harte welkom voor een intakegesprek. Ik stuur je dan per mail een intake vragenlijst welke je voor aanvang van het intake gesprek ingevuld aan mij mag toesturen. Een sessie duurt 60 minuten. Soms kan ook na een intake naar voren komen dat je ergens anders beter op je plek bent. Ik kan je dan helpen met de juiste persoon of instantie in contact te komen.

Binnen en buiten

De gesprekken kunnen soms buiten plaatsvinden, al naar gelang jouw behoefte en het moment in het traject. We beginnen altijd binnen. Mijn praktijkruimten zijn gevestigd in Amsterdam en De Rijp (NH). Buitensessies kunnen plaatsvinden in de Eilandspolder (De Rijp, NH), recreatiegebied Geestmerambacht (Alkmaar) of het bos en duingebied in de omgeving Schoorl/ Bergen (NH). Helaas is wandeltherapie in Amsterdam niet mogelijk. Wandeltherapie is zoals het klinkt: de therapie doen we al wandelend. Dus niet in een praktijkruimte, maar buiten in de natuur. 

Samenwerking

Sophia praktijk werkt samen met GZ-psychoog Irina Poleacov van praktijk Hemera. Ook ben ik verbonden aan acupunctuur, mesologie en aryuveda praktijk MAAC in Amsterdam Oost, waar ik samenwerk met Paul Horsthuis. 

Privacy 

Ik hecht belang aan de bescherming van je persoonlijke gegevens. Het privacybeleid Sophia praktijk legt uit hoe de praktijk met persoonlijke informatie omgaat, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Als psycholoog ben ik lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en ben daarmee gebonden aan de beroepscode voor psychologen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling van P3NL voor psychologen, psychotherapeuten en pedagogen (zie Klachtenfolder Sophia praktijk en Klachtenformulier_P3NL).